بازسازی انواع خانه و ساختمان - بازسازی ساختمان های اداری
05
شهریور

10 موردی که باید در بازسازی ساختمان های اداری رعایت شود

بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی چیزی است که ممکن است به آن فکر کرده باشید. امروز و در ادامه ما به روش های بازسازی و فنون آن خواهیم پرداخت. اگر از نظر سرمایه اولیه مشکلی نداشته باشید می توانید با دست باز به بازسازی ساختمان اداری خود بپردازید. در بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی شما حتما نیاز به کمک خواهید داشت. از این رو از شرکت چکاد در بازسازی ساختمان در اصفهان کمک بگیرید. بازسازی به معنای تغییر ساختمان بدون تغییر کردن اسکلت خانه به منظور افزایش عمر سازه است. توجه داشته باشید که نوسازی و بازسازی دو چیز متفاوت هستند. برای اطلاعات بیشتر روی بازسازی ساختمان در اصفهان کلیک کنید.

فهرست تصاویر

بازسازی 1 بازسازی خانه های قدیمی

بازسازی 2 بازسازی خانه به سبک ایرانی اصیل

بازسازی 3 روند بازسازی خانه های کهنه

مراحل اولیه برای بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی

با باز سازی ساختمان های اداری و قدیمی خود می توانید فضایی دلگیر را به فضایی دلنشین تبدیل کنید. برای این هدف شما باید در مرحله اول نیاز ها و سلیقه خود را بشناسید. بعد از این کار باید در فکر انتخاب یک پیمانکار خوب باشید. بعد از پیدا کردن پیمانکار باید نیاز ها و درخواست هایی که دارید را به طور کامل مطرح کنید. پس از این کار پیمانکار از محل مورد نظر شما بازدید میکند تا بررسی کاملی از شرایط آنجا به دست آورد. هزینه بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی بسته نیاز ها و شرایط آن متفاوت است. پیمانکار تمام هزینه ها را برای بازسازی ساختمان در اصفهان برآورد خواهد کرد.

اگر انتظاری که از بازسازی ساختمان های اداری خود دارید با نقشه اولیه ساختمان تفاوت بسیار زیادی داشته باشد. ممکن است نیاز به مجوز نیاز پیدا کنید. کم و زیاد کردن متراژ بنا و تغییراتی که نیاز به تاییدیه شهرداری داشته باشند هم نیاز به مجوز دارند. پس در صورتی که از این نوع تغییرات برای بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی خود در نظر دارید. حتما باید قبل از اقدام مجوز های لازم را دریافت کنید. در غیر این صورت نیاز به مجوز نخواهید داشت.

مطالب پیشنهادی  معماری پایدار، راهی برای بقای بشریت
باسازی خانه های بزرگ - بازسازی ساختمان های اداری
باسازی خانه های بزرگ – بازسازی ساختمان های اداری – چکاد

بازسازی 1 بازسازی خانه های قدیمی

مراحل بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی به صورت موردی

پس از انجام مراحل اولیه باید کار ها را به دست مهندس ناظر و پیمانکار بسپارید. اینگونه همه چیز مطابق نقشه و هدف پیش خواهد رفت. تمام فرآیند کاری از طراحی گرفته تا اجرای فنی باید زیر نظر مهندس ناظر باشد. اقداماتی که در حال انجام است باید طبق استاندارد مورد نیاز باشد. سپس در طی فرآیند بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی تمام این ها به تایید مهندس ناظر برسد. همچنین نامش در پروانه ساخت ثبت شده باشد. همچنین پیمانکار شما باید مهارت کافی در زمینه بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی داشته باشد. هم اکنون به مراحل بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی به صورت موردی می پردازیم.

  • تعیین کردن نوع بازسازی و نیاز خود
  • انتخاب کردن پیمانکار متبحر در زمینه بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی
  • مشخص کردن بودجه برای بازسازی
  • تعیین کردن میزان هزینه ای که در روند بازسازی باید پرداخت کنید.
  • طراحی ساختمان و مشخص کردن اقدامات مورد نیاز
  • گرفتن مجوز در صورتی که نیاز بود.
  • برنامه ریزی برای مراحلی که باید انجام گیرد.
  • انجام عملیات تخریب
  • شروع کردن عملیات بازسازی که برای آن برنامه ریزی کرده بودید.
  • بررسی کیفیت بر اساس استاندارد های مشخص شده با حضور داشتن مهندس ناظر
  • تایید شدن نهایی از همه نظر

زمان بازسازی چقدر است و چک لیستی مفید برای بازسازی

زمان بازسازی ساختمان های اداری و خانه های قدیمی ممکن است متفاوت باشد. زمانی که صرف می شود بستگی به موارد زیادی دارد. متراژ خانه و وسعتی که در نظر دارید بازسازی کنید یکی از این موارد است. بودجه ای که در نظر دارید و شرکتی که برای بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی خود استفاده می کنید. موقعیت محل بازسازی و سرعت روند کار ها، تمام این ها عواملی هستند که در زمان بازسازی تاثیر گذار هستند. البته شرایط غیر قابل منتظره ای ممکن است پیش بیاید که زمان بازسازی را زیاد کند.

بازسازی خانه های ایرانی - بازسازی ساختمان های اداری
بازسازی خانه های ایرانی – بازسازی ساختمان های اداری – چکاد

بازسازی 2 بازسازی خانه به سبک ایرانی اصیل

چک لیستی که در ادامه به آن می پردازیم . می تواند یادآور و لیست مناسبی برای قسمت هایی باشد که ممکن است نیازمند بازسازی باشند:

  • تعبیه کردن در و پنجره های جدید که ضد سرقت هستند برای بازسازی ساختمان های اداری خود
  • نقاشی کردن و رنگ کردن دیوار های خانه یا چسباندن کاغذ دیواری
  • بررسی کردن خانه از نظر داشتن رطوبت و خرابی لوله ها و در صورت وجود تعویض کردن آن ها
  • چک کردن چاه فاضلاب و عوض کردن شیرآلات
  • اضافه کردن روشویی، وان و توالت ایرانی و فرنگی در صورت نیاز
  • تعیین کردن نوع کف پوش جدید
  • بهبود بخشیدن به نورپردازی جدید در بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی
مطالب پیشنهادی  5 مورد %از راهکار های بازسازی خانه با هزینه کم چه می باشد؟

نکاتی که باید به صورت اختصاصی در بازسازی ساختمان های اداری رعایت کنید

از دلایل اصلی که شما باید به سراغ بازسازی ساختمان های اداری خود بروید جذب مشتری است. اگر ساختمان محل کار شما فرسوده باشد به طبع مشتری جذب محل دیدار شما نمی شود. پس اگر برای بازسازی ساختمان های اداری دست به کار شوید رشد بسزایی در رشد کار شما خواهد داشت. همینطور با بازسازی ساختمان های اداری خود تاثیر بهبود روند کار و راندمان کارمندان خود را هم خواهید دید. حال به مراحلی که باید طی کنید می پردازیم.

یکی از مهم ترین دلایل بازسازی می تواند فرسودگی ساختمان باشد. این نوع ساختمان ها به دلیل رفت و آمد بالایی که در آنها وجود دارد. ممکن است زود تر از حد معمول فرسوده شوند. از جمله قسمت هایی که در بیشتر مواقع نیازمند تعمیر اند تاسیسات ساختمان است. در بازسازی ساختمان های اداری باید ب تعمییر تاسیسات ساختمان، تعویض شیرآلات و درست کردن نم سقف بپردازید. با توجه به این موضوعات برای اینکه ساختمان شما شامل خسارت های بیشتی نشود. باید بازسازی ساختمان های اداری خود را شروع کنید.

مورد دیگر توجه به نیاز مشتری و کارمندان است. شما باید با توجه به این نیاز ها به طراحی داخلی و تغییر کاربری ساختمان خود بپردازید. در این موارد می توانید از chakad-arc کمک بگیرید.   برای مثال به مسیٔله نورپردازی توجه زیادی کنید. نورپردازی در روند عملکرد کار کارکنان و جذب مشتریان تاثیر زیادی دارد. از دیگر مواردی که می توانید در آن تغییر ایجاد کنید رنگ دیوار ها است. البته که باید به درستی و با توجه به اصول طراحی داخلی این کار را انجام دهید. در این صورت تاثیر مثبت را مشاهده خواهید کرد. استفاده از گیاهان دیگر ترفند موثر در افزایش راندمان و جذب مشتری است. پس حتما در بازسازی ساختمان های اداری انجام دهید.

خانه فرسوده در حال بازسازی - بازسازی ساختمان های اداری
خانه فرسوده در حال بازسازی – بازسازی ساختمان های اداری – چکاد

بازسازی 3 روند بازسازی خانه های کهنه

روند بازسازی ساختمان های اداری ومجوز های مورد نیاز چیست

در وهله اول باید با افراد با تجربه مانند افراد شرکت chakad-arc مشورت کنید. در مرحله دوم گرفتن نظر و ایده از کارمندان می تواند کمک کننده باشد. بعد از تمام مشورت ها باشروع به خراب کردن محل های مد نظر بکنید.اگر نیاز باشد گچ کاری و تعمیرات اساسی لازم باید این موقع انجام شود. بعد از ساخت پایه ی تمام مهم ها نوبت به طراحی داخلی می رسد. با برنامه ریزی می توانید تمام این کار ها را برای بازسازی ساختمان های اداری راحت کنید.

مطالب پیشنهادی  3 راه & اصولی برای بازسازی داخلی منزل ایرانی که باید بدانید؟

باید توجه کنید که بازسازی ساختمان های اداری نیاز به نیاز به مجوز دارد. چه ساختمان شما دولتی باشد چه خصوصی فرقی نمی کند. البته نباید نگران شوید. به دلیل اینکه گرفتن مجوز برای بازسازی ساختمان های اداری بسیار ساده تر از خانه های مسکونی است. باید به یاد داشته باشید که کار هایی مانند مرمت کردن بام و تغییرات کف سازی نیازمند مجوز نیستند. اما به طور مثال مواردی مانند ساخت دیوار جدید یا جابجا کردن آن نیازمند مجوز است. تغییر ایجاد کردن در دیوار های پارکینگ، جابجا کردن راه پله و کلا هر جور جابجایی مجوز شهرداری نیاز خواهد داشت. اخذ مجوز ها می تواند توسط کارفرما و یا شرکت معماری انجام بگیرد.

خلاصه مطالب در رابطه با بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی

خلاصه مطلب این است که باید در بازسازی ساختمان های اداری حتما از شرکت هایی مانند چکاد کمک بگیرید. زمان روند بازسازی بسته به متراژ و میزان بازسازی متفاوت است. همینطور در طی روند بازسازی ساختمان های اداری نیازمند مجوز می شوید. شما همچنین باید به انتخاب پیمانکار و مهندس ناظر خود توجه زیادی کنید. هر چه مطالب بالا را بیشتر و دقیق تر رعایت کنید مسلما روند بازسازی راحت تری خواهید داشت. همانطور که اشاره کردیم در حالت کلی بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی شما نیازمند مجوز نیستند. اما  بخواهید تغییر در متراژ زمین و در کل هر جابجایی انجام دهید نیازمند می شوید. در این صورت باید مجوز های مورد نیاز را از شهرداری کسب کنید.

سوالات متداول که به شما در روند بازسازی کمک می کند

1. آیا بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی نیازمند مجوز است؟

  • اگر بخواهید تغییرات اساسی و جابجایی های بزرگ انجام دهید بله.

2. چه مواردی می تواند در بازسازی ساختمان های اداری و قدیمی به ما کمک کند؟

  • کمک گرفتن از شرکت های معماری مانند chakad-arc
  • انتخاب دقیق و صحیح پیمانکار و مهندس ناظر خوب

3. بازسازی ساختمان های اداری چه مزایی برای ما دارد؟

  • جذب مشتری به مراتب بیشتر
  • تغییر بزرگ و مثبت در فضا
  • بالا رفتن راندمان کار کارمندان
  • یافتن عیب های ساختمان و مطمیٔن شدن از بدون عیب بودن ساختمان
موضوع: نکات و راهنمایی‌های مربوط به بازسازی ساختمان‌های قدیمی و ارائه روش‌ها و فنون مورد نیاز برای بازسازی آنها
تاریخ: 5 شهریور 1402
نویسنده: کیانا کیشی
مجوز های بازسازی ساختمان های اداری را چگونه بگیریم؟ از شهرداری هم خودتان می توانید بگیرید و هم می تونید به دست شرکت های معماری بسپارید.
پیمانکارو مهندس ناظر عالی از کجا پیدا کنیم؟ از شرکت های معماری مانند چکاد